Sneeejjjjjkk

2014-04-29 @ 14:26:15
 
.

Meningslös dag egentligen

2014-04-29 @ 00:26:00
Idag har jag kört igång två tvättmaskiner och sovit flera timmar på soffan. Utöver det har jag ätit hemmagjord pizza och druckit cola i solen på framsidan och nu är det dags att sova ännu mer men i sängen den här gången. The fabulous life of Enma liksom! 

Why I don't usually do videobloggar

2014-04-29 @ 00:05:00
 
 Det går såhär bra varje gång jag försöker göra en videoblogg. Skyller på Håkan som distraherar. Fascinerande hur många grimaser, ljudeffekter (tix?) och gester man kan få in i en och samma video. 

Haha

2014-04-28 @ 16:53:00
Shit, vad ser jag ens hos honom?
Hur mycket jag än letar så hittar jag fan inte en en enda vettig egenskap. Ändå är det något i mig som verkligen vill hålla kvar bara för att jag vet att jag kan. Jag vill hålla alla dörrar öppna men egentligen skulle jag nog må bättre av att sätta ner foten och bara ge fan i att inte låta mig övertalas så lätt. Att det skulle vara så svårt att komma över någon man aldrig har haft. Så jävla märkligt.
 

Kendall flats

2014-04-28 @ 16:31:51
Svarta i mockaimitation. Perfektion nästan.
 

"Är det här allt det blir så dör jag"

2014-04-28 @ 16:26:00
Jag har sån shoppingabstinens just nu så det är helt sjukt. Jag känner liksom att det finns en massa saker jag bara måste ha, ha, ha hela tideeeeen. Det tar aldrig slut. Bland de jobbigare känslorna och det ska bli skönt nu när studiebidraget kommer så att jag kan stilla mitt behov litegrann iallafall, sen blir det lite lön också i slutet av maj. Slutsnackat om det. 
 
För övrigt så är jag riktigt glad över att det börjar bli sommar och att det snart är 6:e maj. Jag är mindre glad över att det börjar gå upp för mig att jag inte kommer få lyssna på Håkan på Ullevi i Juni för han är så himla bra. Jag får nöja mig med att ha honom i öronen på bussen påväg till och från skolan. Det är ju inte många skoldagar kvar nu heller. Shit, vad tiden har gått! Om en månad har jag klarat av hela ettan. Då är det "bara" två år kvar efter ett långt sommarlov. 

Sommarhelg

2014-04-27 @ 20:21:00
Vilken underbar sommarhelg det har varit! Vi käkade middag utomhus på stan igår till exempel och det ger ju sommarkänsor om något. Lite kyligt blir det framåt kvällarna men annars känns det som att det är på gång. Sååå, den här helgen har jag hunnit med en himla massa men ändå känns det som om jag har gjort ingenting. I fredags gjorde jag inte mycket, somnade på soffan helt slut, och sedan vaknade jag i lördags och gav mig ut på promenad. En och en halv timme blev det och sedan hann jag i princip hem och duscha en snabbis innan jag drog in till stan med Alva för att möta upp Cissi och Ida. Vi käkade en mysig middag och snackade om lite allt möjigt, jättemysigt! Efter middagen hade vi bokat in bio, och det blev "The Other Woman" vilket visade sig vara en ganska förutsägbar men rolig film.
Jag skrattade en hel del!
 
 
Efter bion var det raka vägen hem och i säng för mig som skulle upp och jobba vid 7 imorse. Jag hade alltså mitt första utav fyra pass idag innan jag är "utbildad". Det gick riktigt bra och jag känner på mig att jag kommer trivas alldeles utmärkt där i sommar. Jag frontade mest varor idag, och det är något som aldrig går att bli klar med men jag tycker nästan det är lite kul ändå!
 
Shit vilket rörigt inlägg det här blev ser jag nu, meeenmeeeeen. Nu ska jag dra igång en film och sen sova! Imorgon väntar NP i spanska och sen slutar jag runt 10. Skönt! 

Nice

2014-04-24 @ 13:49:54
 
-

"Hur har detta gått?"

2014-04-24 @ 12:30:00
 
Ehhiiii, jag misstänkte nästan att jag inte skulle slippa den här frågan, haha! Jag snackar såklart om min såkallade "nolltolerans" mot allt onyttigt som jag införde Det har gått åt helvete såklart. De första fyra dagarna gick hur bra som helst men sen blev det plötsligt ointressant att fortsätta för att jag insåg att det inte var så kul att inte kunna äta godis, speciellt under påskhelgen.. Så jag har med andra ord inte ansträngt mig särskilt mycket. Däremot upplever jag att jag inte är lika sugen på typ chips osv. för att det har liksom satt sig i huvudet att jag ska "försöka" och då har det inte lockat lika mycket med onyttigheter. Roligt hur sinnet fungerar. Sedan att jag köper godis och sånt ändå utan att jag egentligen är sugen är ju bara helt freakyyyy. Sitter faktiskt i skrivande stund med en påse lösgodis. Så mycket för den nolltoleransen. 
 
 Alva gillade ju tydligen inte cheesecake..... 

Mycket

2014-04-23 @ 23:54:42
Har haft så mycket i skolan senaste dagarna! Uppdaterar bloggen igen imorgon ev. på fredag!

Glad påsk...

2014-04-20 @ 02:32:00
... Säger hon som vaknade imorse och ställde "Vadå, är det någon speciell dag idag?" som första fråga. Ehh ja alltså, vi åt något påskaktigt till middag men mycket mer påsk har det inte varit här hemma iallafall. Pappa ringde tidigare idag när han var och handlade och undrade "Ska du ha något såntdär påskägg eller något?" och nu kommer jag inte ihåg vad jag svarade på det, förslagsvis ja, men inte kom han hem med något påskägg. Hans argument var att "Vi kan ju fixa det vid annat tillfälle. Typ imorgon" då är det väl annandag påsk? Så det borde vara okej att tvinga fram ett påskäggsköp även imorgon. 
Jag vet faktiskt inte vad jag gör vaken såhär sent, men jag vet däremot att jag skulle ha behövt kommit betydligt längre på mitt NP-tal än vad jag faktiskt har gjort. Så att... Jag ska sätta igång med det nu. Sen sova. 

Något sent...

2014-04-20 @ 02:09:42

Jag är för bra för dig

2014-04-19 @ 01:55:26

Vem är du att komma in i mitt liv, från en dag till en annan, och bestämma över mina tankar. Från främlingar till bekanta till något helt odefinierbart. Vem är han att avgöra vad jag ska känna och hur jag ska må. Vem är han att tro att det skulle vara okej för mig att behöva sitta uppe till sent in på nätterna och ifrågasätta hur allt kunde bli som det blev och vad jag hade kunnat göra annorlunda. Hur jag hade kunnat vara bättre. Det är fan inte okej. Inte någonstans. Det är ju bara jag som har brytt mig, från början till slut, och det gör ont att inse det. Så jävla naivt. Grattis. Hur kan man vara så fäst vid tanken av en person som man inte ens känner. Du är så värdelös i mina ögon nu. Åtminstone försöker jag intala mig själv det. Som du har fått mig att känna mig tänker jag aldrig tillåta någon att göra i framtiden. Du kanske inte behöver mig i ditt liv men lika lite behöver jag dig i mitt. Jag klarade mig ju så bra innan. Kunde jag inte bara ha varit någon annanstans den där kvällen? Då hade du inte betytt något för mig nu. Då hade du aldrig betytt något för mig alls. Då hade du inte varit ”han” som så många gånger har fått mig att tappa bort mig själv bland alla tankar. Jag är för bra för dig. 


Sextonde

2014-04-16 @ 20:52:29
 
Gotlandsresan börjar närma sig sitt slut och imorgon åker jag och Denise hem igen med 13-båten. Vi har haft ett par riktigt sköna dagar med fint väder och allt har varit jättemysigt. Idag var vi på stan och åt pizza till lunch bland annat och nu sitter vi framför teven och derbyt. Alla här hemma håller på AIK men jag är såklart djurgårdare vilket gör det hela lite mer spännande, tyvärr ser det inte så ljust ut just nu. 
 
Imorgon hoppas jag på att få lite plugg gjort innan vi styr hem mot Stockholm igen, skulle vara så himla skönt. Jag jobbar just nu för övrigt, och ända fram till 24 så det kanske inte blir mer bloggande idag. Om inte, så hörs vi imorgon!

Leoprint

2014-04-16 @ 18:39:00
Det här fina träningslinnet köpte jag inne på H&M idag, som en påskpresent till mig själv (haha) och för att öka motivationen till att vilja ta mig till gymmet. Får se hur det blir med det!

Helvita

2014-04-15 @ 15:54:00
Skulle ju verkligen sitta bra med ett par helvita converse i sommar! Frääscha!

Beige

2014-04-15 @ 15:37:19
 

Gårdagens äventyr

2014-04-15 @ 13:51:00
 
Jag och Denise gav oss ut på en promenad igår och tänkte se om man kunde ta bussen ner till stan. Efter åtta år på Gotland kan man ju tycka att det har blivit dags att utforska kollekivtrafiken här, men tyvärr hade bussarna slutat gå redan vid 17.30 så mamma fick agera privatchaufför och vi åkte ner till strandpromenaden och kollade solnedgången istället. 
 
Resten av kvällen satt vi och spelade sällskapsspel och dippade grönsaker innan vi somnade vid elva. Ikväll ska vi baka frozen cheesecake och sen får vi helt enkelt se! 

Påsklov

2014-04-14 @ 09:46:00
Juste, en blogg hade jag ju! Hej! Jag har haft litegrann för mig det senaste dygnet. Det har köpts en båt och sålts en moppe. Det har festats och sovits och packats.
 
I lördags var vi på en fest i Nacka. Ganska mycket folk på en plats som kanske var i minsta laget, men det var lite kul och vi träffade nya människor som var rätt sköna. Jag var lite ledsen i början av kvällen men jag hade tjejerna som fanns där och kramade och pussade på mig. Viktigt att komma ihåg hur fina vänner man faktiskt har, och att man inte ska ta de för givet. Kvällen blev bra tillslut iallafall. Jag kom sedan hem alldeles för sent efter en missad buss och en trafikolycka framför oss på vägen. Strax efter fyra låg huvudet på kudden och jag somnade inte långt därefter. 
 
Nu sitter jag och Denise i bilen påväg till Nynäshamn. Vi ska till Gotland nu under veckan, vilket jag kanske inte har nämnt. Vi kommer hem igen på torsdag och då är ju lovet nästan över. Förhoppningsvis har jag hunnit med att skriva mitt tal inför NP i svenska bland annat, det närmar sig framförande nämligen. Annars hoppas jag på bra väder så att vi kanske kan komma ut på stan och ta en glass nere i hamnen, för det brukar vara riktigt mysigt! 
Jag har dessutom med mig en kamera, för ovanlighetens skull, så att bloggen kan få fyllas med annat än mobilbilder. Ska bara försöka komma ihåg att använda den, haha. 
 
Hoppas ni får en bra måndag! 

Mysdag

2014-04-12 @ 20:13:00
Idag hängde jag hos Alva med henne och Smilla (the dawwwg). Vi spelade alla möjliga sällskapsspel ute i solen och sen hade Alva gjort iordning jättegod smoothie och apelsin till mig. Aaahhh livet!! 

Varför?

2014-04-10 @ 22:16:00
Det är egentligen först nu, bara de senaste månaderna, som jag verkligen har börjat tänka mycket kring, bland annat, min personlighet. Vem jag är, hur jag var förut och inte minst vem jag vill vara i framtiden. Vem jag ska vara i framtiden. För visst ligger det i mitt intresse att sträva efter, jobba för att bli den jag vill bli. Vad går livet annars ut på, bortsett från att det ligger i människans natur att födas, leva, dö och däremellan förhoppningsvis, om möjligheten finns, hinna fortplanta sig och efterlämna nya generationer.
 
När man är som jag, snart sjutton, så är inte alla förutsättningar sådär glasklara och tillgängliga som man kanske önskar. Jag vet ju faktiskt inget annat än att man går upp om dagarna för att gå till skolan och att nästan all övrig tid går åt till att desperat längta ihjäl sig efter de sista två dagarna i veckan då man ändå kan känna en gnutta frihet. Det är praktiskt sett det enda jag har gjort de senaste tio åren. De sju åren innan dess är nästan bara suddiga minnen av nostalgiska barnlekar, ett hundratal utomstående ansikten, bolibompas intro och gud vet vad. Allt handlar om att förbereda sig. "Men alltså, skolan är en förberedelse inför livet" Hur många gånger har man inte hört den meningen. Bara där. Inte ens yrkeslivet, utan livet. Förbereda sig inför vad? Vad är det meningen att jag ska syssla med när det är dags för mig att ta studenten och jag officiellt är välkommen in i den riktiga världen. Världen där ansvar och fri vilja är a och o. Och kommer jag ens att klara skolan så pass bra att jag får ta studenten? Det kan hända så mycket på två år. 
 
Så vad har format mig till den jag är idag? Varför blev jag hon som avsaknar förmågan att visa känslor när det faktiskt är världens mest naturliga grej. Varför blev jag inte en av dom som spontant kramar sina kompisar när de ses på morgonen eller när de skiljs åt? Varenda jävel verkar ju göra det. Bara en sån grej. Varför ser jag så negativt på allt istället för att välja att se de positiva sidorna och är det förresten ens en inställningsfråga? Varför skiljde sig mina föräldrar och inte hennes eller hans? Hur skulle min uppväxt ha varit om min mamma levde utan ett funktionshinder. Då skulle jag kanske ha sämre förmåga att sätta mig in i andras situationer, för just den förmågan vet jag med säkerhet att jag har byggt upp, till största del, med anledning av mammas sjukdom. 
 
Tänk om jag istället för att växa upp på, för mig, "Trygga Värmdö" hade vuxit upp någonstans längs med tunnelbanans blåa linje eller i en lägenhet på södermalm. Eller tänk om jag inte ens hade vuxit upp i Stockholm. Vem hade jag varit idag då?
 
Jag märker nu att alla dessa stycken knappt har något samband överhuvudtaget och att hela ämnet är alldeles för diffust för att skriva om på en blogg. Åtminstone sålänge man inte har all tid i världen till att reflektera, sudda ut, skriva om och tänka vidare. Det har inte jag just nu. Jag tycker bara väldigt mycket om att skriva.

Dagen innan fredag

2014-04-10 @ 20:46:00
Förlåt för uppdateringen igår och idag, vårat internet har legat nere fram tills ikväll och mitt 3G är dessvärre slut redan. Hur som helst så måste jag också bli bättre på att fixa bilder till bloggen, för att ja, det är tråkigt att läsa en blogg där bilderna faktiskt är askassa och direkt från arkivet i de flesta fall. Ska försöka bättra på det. Nu har jag precis rensat mobilen på bilder och har just nu inte fler än ynka 22. Otroligt skönt däremot då det låg ett extremt antal med egopics i hela albumet.
 
Just nu ligger jag i sängen, en alltför  ständigt återkommande aktivitet för min del. Ur högtalarna spelas klassiker, typ Paperplanes med M.I.A och Kids med MGMT. Två helt underbara låtar för övrigt. Mycket tankar snurrar omkring så jag ska nog skriva något längre inlägg nu innan jag hoppar in i en dusch och sen går och lägger mig. 

PODDÄÄÄN part 4

2014-04-10 @ 12:54:00
 

Utmaningen no.1

2014-04-09 @ 00:42:00
Imorgon börjar min personliga utmaning, att sluta äta onyttigt (dvs socker och allt som innehåller kalorier i överflöd). Nolltolerans. Den här gången är det inte ett skämt och det är inget halvhjärtat försök jag tänker ge mig in på. Så alla ni som läser det här nu, nästa gång ni ser mig, eller hör mig för den delen, vara på väg att bryta detta utmanande löfte.. SKRIK på mig, rakt i örat om ni så vill. Eller slå mig, inte för hårt bara(!!). Det är helt okej. Jag har tidigare bara klarat den här utmaningen i cirka 3-4 dagar på sin höjd, så det här ska bli kul. Haha. Ångest. 
Men jag ska bannemej ha cheatday en gång varannan vecka.
Jag kanske till och med dokumenterar hur det går. Ja, ni måste ju få veta om det går åt helvete eller inte. Mitt första delmål är att klara veckan ut. Inklusive helgen. Fyf... Vad har jag gett mig in på.
 -
Nu ska jag gå och lägga mig och drömma om allt godis i hela världen. Typ. Imorgon har jag NP igen i hörförståelse och på morgonen ska vi lyssna på en debatt inom politik i samhällskunskapen. Funddaayyy.  

++ Så fin så fin ☺

2014-04-08 @ 22:02:00
 
Alltså sånnahär blödiga låtar med kärleksförklaringar kan jag tycka så illa om. Det blir alldeles för mycket gulligull och lite för mycket av allt i allmänhet. Den här däremot är bara fin rakt igenom. John Legend spelade den här på sitt (och sin tjejs, obviously) bröllop och bara tanken av det är ju så fin.

Så det kan bli

2014-04-08 @ 20:46:00
Det här är förmodligen en utav de sämre bilderna ur syn på kvalitet, men den är så fin ändå! Det är alltså en bild från klassresan jag var på i nian sådär lagom till avslutningen när man visste att det närmade sig "slutet" av grundskolan. Hela resan var så mysig och gemenskapen som var i våran klass är svår att beskriva. Den här bilden symboliserar gemenskap för mig och en bild säger ju mer än tusen ord, höhö. Med risk för att låta hur flummig som helst - Aahh, den är så fin!
 
Jag är jättenöjd med min nya klass och det finns en hel del människor som jag är otroligt glad över att jag har träffat. Killarna framförallt som verkligen har motbevisat mina tidigare fördomar om hur jag trodde att det skulle bli i gymnasiet. Soo much love! Och för att inte tala om Alva, vad glad jag är att jag har träffat henne! Hon är typ den stördaste men klokaste människan jag känner (at the same time, yes).

Fan att det ska vara så svårt att inse

2014-04-08 @ 11:11:00
Varför gör jag samma misstag 10 gånger innan jag inser att det är just vad det är. Misstag. Jag är ju smartare än så. Det är jag väl? Hur kommer det sig då att jag sitter där gång på gång i samma tankebana och med samma slutsats. Varje gång. Vissa människor behöver man inte i sitt liv. Det är så. Men det är ett jävla jobb att ta sig tiden att glömma, eller i bästa fall lämna bakom sig. Tänk om det faktiskt funkar efter femtonde chansningen. Hur vet man när det är dags att ge upp och lägga allt åt sidan. Känslorna och förhoppningarna. Är det att lura sig själv och gömma sig bakom hur naiv man faktiskt är. Det är väl okej, sålänge man faktiskt kan erkänna? Sålänge man inte tar alldeles för stor skada. Det kanske faktiskt är okej att få hoppas och längta. Men när går gränsen, när omvandlas alla femton chansningar till självförakt.
 
Hur kan det vara så jävla svårt att inse.

Regnigt

2014-04-07 @ 08:01:04
 Lagom roligt att vakna till regn och dessutom veta att det är NP i spanska läsförståelse som väntar. Jag slutar efter det, så det känns inte helt fel iallafall. 

Önskningar

2014-04-06 @ 21:39:00

Ikea

2014-04-06 @ 00:31:12

Ännu en helt värdelöst utnyttjad helgdag har passerat och ångesten är ett faktum. Jag förstår faktiskt inte hur svårt det kan vara att bara hitta på något, samtidigt är det rätt skönt att bara göra ingenting just eftersom det alternativet  finns. Att göra ingenting är ändå så givande på något sätt. 

Vi har idag hunnit med en tur till Ikea och kom därifrån med lite småsaker, vissa onödigare än andra. Brukar tycka att det är ganska kul att gå omkring på Ikea för man kan plocka på sig i princip vad man vill med argumentet att man ändå är där så sällan. Så fungerar det iallafall i min familj, haha. 

Nu ska jag antingen sova eller kolla en film. Eller både och. Godnatt! 

Dedär med att träna

2014-04-05 @ 16:41:00
 
Träning är inte något för alla. Det är absolut inget för mig, och det har det aldrig varit heller. Jag har alltid varit otroligt oaktiv under hela min uppväxt, gick aldrig på någon aktivitet och har liksom aldrig haft ett intresse av att röra på mig. Lagsporter gick fetbort och sedan var jag tillräckligt ointresserad för att vilja hitta något annat. Jag är med andra ord så otränad man bara kan bli och det är ju såklart inte för sent att ändra på det nu, MEN det är ju så jäkla svårt att hålla motivationen uppe. 
 
Ogillar träning, älskar mat. Någon som vill anta utmaningen och försöka intala mig motsatsen? 


Underbara minnen

2014-04-05 @ 00:41:00
 
Jag snubblade över lite bilder från Malta ikväll, som så många gånger förr. Det blev ju lite sentimentalt.
Jag hade önskat att alla kunde få chansen att åka iväg på språkresa på samma sätt som jag fick det. En spontan tanke som slutade med en bokning och ett halvår efter det satt jag på ett flyg till Malta för tre helt otroliga veckor i solen tillsammans med några som blev helt underbart fina vänner till mig. Det är en resa som för mig är helt ovärderbar. Det var ingen alkohol och inget festande på nattklubbar. Det var bara genuint umgänge med andra människor som var där med samma avsikt - att lära känna nytt folk och att helt enkelt få känna på annat en den svenska solen. Det kanske låter jättetrist men jag tror inte att jag någon gång under dessa tre veckor hade tråkigt och jag tror aldrig jag har skrattat och flamsat så mycket någonsin. Jäklar vad jag hade det bra! 
 
Polackerna med motorsågsintresse, Ferarri-killen, Bitchen från blackeberg, Italienarna och rödtotten, Blå lagunen och det kristallklara vattnet, Svarttaxi, "Gruszka", Solbrännan som gradvis blev mörkare, Maciej aka. Matsäck, Dagsutflykten till Sicilien, "A coke... To drink", Gelato på finaste torget i hela Italien, Chapel, "Mind your manners" varenda dag påväg upp för trapporna i skolan, Den förbannade jävla remixen av "Somebody that I used to know" som aldrig kommer att hittas, Pantern/Tanten, Kattungarna som vi aldrig fick hälsa på och Bianca, Chicken Nuggets 7/7 dagar i veckan, In-real-life-Paranormal-Activity-kvällen när alla pissade på sig av rädsla, "Girls! dinner's ready!" och alla busstider. Och miljarder andra minnen med lika stor betydelse. 
 
Det här var för två år sedan. Jag tänker ofta tillbaka på den här resan och alla minnen jag har därifrån. Några gånger i veckan minst och jag har så svårt att tro att någon framtida resa kommer att slå den här. Det är något helt speciellt och pirrigt med att åka själv, fjorton år gammal, tillsammans med sin bästavän och vara borta i tre veckor utan familj och för att inte tala om våran begränsade budget som gav panikkänslor sista veckan. Det var en riktig emotionell utmaning och det hjälpte nog mig att växa som person. Det är så mycket spänning och så mycket glädje! Så himla mycket av allt som jag aldrig skulle byta ut mot något annat i världen.

Fredagsgodis

2014-04-04 @ 23:18:00

Så kan det gå

2014-04-04 @ 22:29:00

Metallic

2014-04-04 @ 22:08:22
 
Untitled #14

Fjärde i fjärde fjorton

2014-04-04 @ 21:32:00
Idag var en lugn och inte alltför produktiv dag. Vi satt under förmiddagens medialektion och kollade på några avsnitt av "Varning för barn", en serie från 2011 med massa sketcher där barn kör pranks och annat som kan låta tråkigt men inte är det. En del skratt med andra ord. Efter lunchen hade vi idrott och teori om ergonomi vilket jag tyckte var ganska intressant och därmed kuuuuul. Åkte hem och umgicks med Denise, några fler avsnitt av "Varning för barn" och en liten powernap efter det.
 
Idag hände även något historiskt, vi köpte en ny hårfön efter 10 år med den gamla. Den höll på att brinna upp när jag använde den nu i veckan och jag kände att det var dags för en ny då jag gärna vill hinna fylla 17 åtminstone innan jag ska dö. Och sen vill jag inte gärna dö på grund utav en eldsprutande hårfön. Vi köpte en ny, och den var tydligen enorm såg jag när jag tittade på den här hemma. Eller så var den förra liten. Den nya ser ut som ett dödligt vapen iallafall men är nog garanterat säkrare och bättre. Älskar hur jag har lyckats skriva ett helt (halvt iallafall) inlägg om hårfönar. Nu ska jag kolla "Welcome to sweden" och sen får vi seeeee. 

Läggdags

2014-04-03 @ 23:13:00
 Förlåt för den uteblivna bloggningen men nu ska jag sova så vi hörs imorgon.

Tredje gången gillt

2014-04-02 @ 23:05:00
 

Onsdag 2/4

2014-04-02 @ 17:00:17



April april...

2014-04-01 @ 21:57:00
2011, hur gammal var man då??
 
...Men inte fan har jag blivit lurad idag. Ursäkta ordvalet men jag är lite besviken. Det här är nog faktiskt första året jag inte har blivit lurad av någon :((( Har inte mycket mer att skriva faktiskt, är riktigt trött och ska sova om någon timme. Imorgon väntar lång skoldag från 8 till 16. En såndär pissigt jobbig dag när man bara sitter och väntar på att få gå hem och lägga sig på soffan och somna. 
 
Godnatt peeps!