Att det ens är ett problem

2014-03-31 @ 23:57:00

The call

2014-03-31 @ 23:04:00
 
Här kommer ett tips till alla er som inte redan har sett filmen "The Call". Jag såg den nu ikväll och den var riktigt bra. Spänning genom hela filmen vilket jag ibland kan tycka saknas i vissa crime/thrillers. Bara massa plus för den här filmen och jag tycker alla ska se den, haha! Tipsipsipsips.
 
Har för övrigt sett en jäkla massa filmer de senaste dagarna, ovanligt många för att vara jag iallafall. Brukar oftast tycka att det är rätt "tråkigt" att kolla film för man blir så rastlös. Haha crazyyyy.

Dagens fångst

2014-03-31 @ 17:31:00
En kjol som jag spanat på alldeles för länge från ginatricot och som jag trodde hade sålts slut. 99 gick den på! Som hittat nästan. & Min favorit CC-cream som jag använder istället för foundation. Täckande men ändå "lätt" vilket jag gillar. 

Froyo

2014-03-31 @ 17:11:00
 
Jaha, då var den här Måndagen snart slut. Utvecklingssamtal och lite shopping har jag hunnit med idag och sen ett samtal med Alva om en sjukt äcklig händelse som involverar sjukt äckliga människor om man får lov att säga så. Förstår mig verkligen inte på människor ibland. Nu ska jag kolla en film och sen kommer jag väl, inte helt otippat, somna lagom till middagen. Det är ganska mysigt.

Nostalgisk kväll

2014-03-30 @ 22:06:00
En ganska sketen bild på mig och Anna från halloween, fast lyckades göra den lite kul, hehe.
 
Ikväll har jag ätit chokladmugcake (tipppppsss!! googla "mugcake kladdkaka" bästa botemedlet för sötsug om man nu vill trycka i sig något sött som går fort att göra) och kollat på Eva & Adam.
Sjukt nostalgiskt!
 
Imorgon är jag ledig men har utvecklingssamtal vid 12, efter det ska jag luncha med mamma och kanske ta en liten titt i Sickla och se om jag hittar något kul såhär lagom till studiebidraget.
Nu säger jag godnatt!

Nytt

2014-03-30 @ 15:36:48

Ska försöka komma ihåg att visa vad i veckan men nu ska jag kolla film! 

Lördag

2014-03-29 @ 20:05:00
Vi har ätit jättegod middag (Grillat! Hur mysigt??) hemma hos Denise där det är fullt hus och även hunnit kolla en film. Det blir en lugn kväll med noll på schemat och sen läggdags tidigt!

Sommarvärme

2014-03-29 @ 16:19:00
Idag har det varit riktigt varmt så jag har haft alla mina fönster öppna hela dagen samtidigt som jag har städat och annat halvtråkigt. Trots det så har jag svettats ihjäl eftersom solen alltid ligger på och lyser rakt in i mitt rum. Haha, vilket problem va. Nu ligger jag i sängen men ska strax ta mig upp och bege mig hemifrån, förmodligen till Denise och därifrån får vi hitta på något roligt. Idag ska jag inte sitta hemma! 

Myeah

2014-03-29 @ 03:10:00
 
Om några år hoppas jag att jag är beteendevetare, rollbesättare, stylist eller författare fast allra helst en crazy jävla blandning. Så många bollar i luften som möjligt. Sen vill jag flytta till Göteborg, kanske bara för ett år eller två. Jag vill resa och inte bara till turistorter och huvudstäder. Kanske till och med backpacka, även om det känns så jävla avlägset och alldeles för läskigt vid närmare eftertanke. Jag vill vara ekonomiskt oberoende under tillräckligt lång tid för att kunna köpa i princip vad som helst utan att det skulle synas som märkvärdigt på kontot. Sen vill jag stanna upp någonstans, bli tillsammans en kille identisk med Jesse Williams och få söta barn som jag kan hitta på kodnamn för och skriva ut på min halvt anonyma blogg, om nu bloggar fortfarande existerar på 2030-talet vill säga. Men först ska jag leva ut de påbörjade jobbiga tonåren till fullo och njuta av mitt "icke krävande" liv som studerande ungdom i detta, inte alls, ångestfyllda men ack så spännande samhälle. Det är okej att drömma. 
 
Godnatt!

Lite kär

2014-03-29 @ 01:42:00
Har fått en crush på dessa byxor!! No kidding. "Aha kul. Grattis." tänker ni - Men saken är den att jag har letat i vad som känns som år och dagar efter ett par snygga, tighta cargobyxor och nu.. nu när jag äntligen hittat ett par... Jameeen, då är de såklart slut i min storlek!! Mejlade till och med för att kolla ifall de får in flera och får dom det så ska jag ta mig tusan beställa hem dom. Trots att jag tycker att det är lite läskigt att beställa just byxor från nätet eftersom de kan sitta precis hur som helst och ibland helt förjävligt fel. But it's a risk worth taking.

Nu är våren tillbaka

2014-03-27 @ 22:26:00

Pod två

2014-03-27 @ 19:10:00

Första träningspasset på länge

2014-03-22 @ 14:40:57
Lite mörare än innan är jag i kroppen efter det här passet. Skönt att ha ena foten på banan igen! Den andra kommer när den kommer, förhoppningsvis snart. Vi körde lite kondition och standard rump och magövningarna. Nu kom jag precis hem och ska tvätta lite kläder, duscha och andra måsten innan jag tar mig ut i solen igen. 

Kan förresten tipsa om den nya kvargen från Vitalinea med passions smak. Riktigt god faktiskt! 

Fredag

2014-03-22 @ 01:46:00
Ikväll har jag bara skrattat känns det som, hahah. Gjorde pizza till middag som jag och Denise käkade och sen kom Anna och vi hade lite obligatoriskt tjejsnack innan vi alla blev trötta. Anna gick hem och jag och Denise drog ut på en halv mils lång promenad i mörkret för att snacka om allt möjligt i lugn och ro tillsammans med lite friskluft. Nu är jag hemma och klockan är mycket. Imorgon ska jag otroligt nog försöka ta mig upp i lämplig tid för att gå till gymmet. Det var några månader sedan nu!

Liten Emma på kalas

2014-03-21 @ 12:38:00
 
Satt precis och kollade runt bland kompisars mystories på snapchat och helt plötsligt ser jag ett bekant ansikte men det tar ett tag innan jag förstår att det är jag. Hahah alltså. Jag verkar ha uppskattat kalas väldigt mycket under min tidiga barndom. Vilken exalterad unge.

Två rosa favoriter till håret

2014-03-20 @ 23:47:00
 
Är det något jag ofta får komplimanger för så är det mitt hår, och det jag oftast får höra är hur "glansigt och lent" det är eller hur pass "oslitet" det ser ut att vara. Det sistnämda beror förmdligen på att jag har naturligt spikrakt hår (Tycker det är sjukt tråkigt för övrigt) och därmed inte använder plattång så ofta, vilket ju brukar slita onödigt mycket på topparna. Dock fönar jag håret 9 av 10 gånger när jag har duschat så jag antar att det liksom blir +-0 ändå.
 
Huuur som helst.. 
Det finns två saker som jag nästan alltid har i håret efter duschen och det är Lee Stafford's Poker Straight som är ett kombinerat värmeskydd (plattångsskydd egentligen) /shine mist och Proffs Moroccan oil som är en billigare variant av typ arganolja. Tycker nästan bäst om Proffs variant och har provat flera olika dyrare oljor tidigare sååaattteee jaaa. Båda dessa luktar helt underbart, Lee Stafford sprayen har väääldigt stark doft som nästan är på gränsen till att det sticker i näsan, men det går över och det luktar godis så det är inget man stör sig på. Proffs oljan luktar också väldigt fräscht, vilket jag inte har upplevt på samma sätt tidigare med andra oljor.
 
Jag har i dehär i håret när det är på gränsen till fuktigt och precis innan jag fönar det. Först några sprut med sprayen i längderna och sedan en liten klick olja i topparna. Jag märker stor skillnad på när jag har i de och när jag inte har det. Håret blir både glansigare, fräschare och "lättare" att dra fingrarna igenom. Tips helt enkelt!
 
Skulle gissa på att oljan går på femtio kronor ca. och sprayen en knapp hundring. Billigt och bra med andra ord!
 

Surr

2014-03-20 @ 22:50:00
 
Två bilder från våran inspark och det enda jag kan tänka på är hur jag går från att se aslyckig ut till att se skiträdd/jätteskev/uttråkad ut (ser för övrigt inte ens ut som mig överhuvudtaget på den bilden) + Alvas ständigt återkommande, fina handpose.
 
Mmyaha, så var det helt plötsligt helg sådär bara och mitt liv är, precis som alla dagar tidigare, fortfarande totalt jätteointressant (= inget att blogga om). Hoppas iallafall att ni uppskattade podden från tidigare idag, jag är nämligen astaggad på att få fortsätta snart för jag har en massa idéer i huvudet som behöver få komma ut.
Får se när nästa blir. Kom gärna med förslag på ämnen sålänge! Nu ska jag ner och göra en kopp teeee.
 
Tjilivippen på er!

Sommar tack

2014-03-20 @ 22:25:54
 
-
 

Podden

2014-03-20 @ 17:06:00
 
Det här är någon slags testgrej som jag och Alva gjorde idag, bara för att det är kul och sen får vi se hur pass intressant ni tycker att det är. This is DA POD. Och ja, vi pratar typ i mun på varandra varannan sekund men vi är nybörjare så till nästa gång så lovar vi förbättring.

2014-03-20 @ 00:39:26
 

Hybris

2014-03-20 @ 00:17:00
Hur kommer det sig att vissa människor har så fruktansvärt mycket hybris? Att de ständigt orkar känna ett behov av att synas och höras och hur självsäkerheten skriker "jag bäst på allt i alla lägen". Jag undrar vad som ligger bakom egentligen. Bekräftelsebehov eller helt enkelt bara ett förjävla bra självförtroende? (på gott och ont såklart). Förstår inte hur de kan leva med sig själva iallafall. Det skapar verkligen bara irritation hos mig, och någon större respekt för dessa människor existerar iallafall inte i mina ögon. I really don't get whyyy! So provocative. Någon som kan ge mig en konkret teori? 

Casual

2014-03-19 @ 23:31:22
 
Kenzo

Haha assåå

2014-03-19 @ 22:40:00
 
  Finner detta fetttt roligt, hahah. Kvällshumor mm jaa <33

Såja

2014-03-19 @ 22:18:00
På banan igen!
Åtminstone så känns inte allt fullt lika hopplöst längre, även om bussresorna till och från skolan på dagarna fortfarande går åt till att gissa mig till hur sannolikt det är att jag får F i diverse ämnen till sommaren (Ungefär väldigt, vädligt sannolikt tror jag) Hur som helst, imorgon får jag helg efter skolan dessutom eftersom alla mina lektioner på fredag är inställda eller flyttade. 
 
Idaaaaag har jag hunnit med ett studiebesök och en jäkla massa matteplugg som egentligen inte ledde någon vart vid närmare eftertanke (Bra där!!). Imorgon kaaanske jag och Alvan ska sätta oss ner och göra en pod under vår långa håltimme, så i bästa fall hamnar den på bloggen om några dagar skulle jag tro. 
 

Dagens, veckans & månadens tankar

2014-03-17 @ 23:18:00
  
Jag är verkligen inne i en sjukt deppig period. Är nästan rädd för att jag knappt känner igen mig själv, så illa är det, och därmed känns det inte helt optimalt att blogga egentligen. Ska försöka så gott jag kan, för jag vill hålla igång bloggen, tycker det är kul att kunna kolla tillbaka. Men jag måste liksom påpeka det. Kanske något slags "wake-up call" för mig, så att det liksom står skrivet svart på vitt att jag måste ta tag i mig själv och allt runtomkring. Jag är sämst på att lyssna på vad som är bäst för mig och ibland vet jag inte ens vad det är till att börja med. Vad som är rätt och inte liksom. Nu har det gått lite för långt och jag vet inte vart jag ska börja överhuvudtaget för att återgå till "vanliga jag".
 
Jag har årets panik över skolan och ändå anses jag gå en "lallig" linje som inte alls kräver mycket. (Mycket citationstecken i det här inlägget för övrigt) men trots det vill jag bara dra mig i håret för att allt känns så JÄVLA värdelöst. Inget går bra känns det som, och nej, jag skiter fullständigt i om jag får B på ett prov. För det är ett prov. Det kommer man inte långt på. När man presterar bra så är det absolut inget märkvärdigt och absolut inget beröm, för "..det ska ju vara så" men såfort något går mindre bra, då ska det minsann läggas fram som om det vore allt i världen. Jag är så less på det. Jag är less på att alla bara lägger vikt i det dåliga, det mindre bra, det värdelösa som görs och skiter fullständigt i att ge cred när det behövs som mest. Det kan verka så extremt ironiskt när det kommer från mig, jag som är så himla negativ hela tiden och duktig på att nedvärdera det mesta, MEN till och med jag kan skilja på när något görs bra och när något görs sämre. Därefter tycker jag att man kan tänka efter på om det kanske är värt att berömma eller om det istället behövs lite konstruktiv kritik. Det är aldrig fel med lite beröm. Aldrig. Skitsamma vad det gäller men jag uppskattar iallafall en liten push, oavsett vad jag har gjort bra. Litet som stort. Jag kan omöjligt vara den enda som upplever dethär. 
 
The end.
(...Ville egentligen skriva det på svenska men kunde inte sluta tänka på den engelska motsvarigheten som i sin tur bara skulle göra inlägget mer minusladdat än vad det redan är. Haha vilket jävla problem)

Primo Ciao Ciao

2014-03-16 @ 02:36:12

Ikväll har jag varit på mysig middag tillsammans med sköna gamla klasskompisar från grundskolan. Saknar dom alla så otroligt mycket och gemenskapen som vi hade i nian ännu mer. Mysigt iallafall med några timmars snack om allt och inget och framförallt roligt att höra om vilka gymnasium alla "ended up" i (visste verkligen inte hur jag skulle formulera den meningen på svenska, haha sorry)

Toppenkväll verkligen! Nu ska jag sova och imorgon väntas en hel dag med plugg.




Snabbt + Svar

2014-03-15 @ 15:00:00
Vaknade för ett par timmar sen och tänkte nu gå upp och fixa mig lite. Ikväll blir det kanske en reunionmiddag med lite härligt folk från grundskolan, hoppas att det blir av för det var ett tag sedan vi alla sågs. Utöver det finns det inga andra planer för dagen.
 
Fick en fråga i förra inlägget angående frakt och/eller tull osv. från tobi.com och det behövde jag inte betala. Dom har fri frakt över hela världen och jag slapp också betala tull, kanske med tanke på att jag inte beställde mer än två grejer därifrån. Så det är ingen fara, det enda man betalar för är plagget i sig :)

Ny i garderoben

2014-03-13 @ 16:51:37

/Tobi.com/

Tomt i magen

2014-03-13 @ 15:11:00
 Sova hann jag med iallafall. Hela natten. Jag trodde verkligen jag skulle slippa men när jag var klar för att gå hemifrån imorse, jag bespar er detaljerna, så flyger allt innehåll ur magen upp och ut. Thankkkk you very much. Det här skedde runt klockan åtta och jag har fortfranade inte fått  i mig något. Inte ens vatten för jag är så rädd för att det bara ska komma upp igen. Meeen, jag antar att jag måste riskera det nu för magen skriker efter lite nytt innehåll. Vill ha donken, kladdkaka, chilinötter, frozen yoghurt, ett stooooort glas cola och typ femtioelva bitar sushi. Inget av det finns hemma.
 
The tough life of being sjuk.

/Vår/

2014-03-12 @ 21:43:19
  
Untitled #11
 
Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån :)))

Onsdag

2014-03-12 @ 21:41:17
Det ska bli riktigt skönt att sova snart för jag har blivit lite trött i huvudet efter några doser av min uthämtade morfinmedicin. Känner på mig att jag kommer att ha betydligt lättare än vanligt att somna också. Har nästan varit påväg flera gånger ikväll redan. Imorgon hoppas jag på skola om mina mediciner sköter sig som de ska och inte lämnar massa biverkningar åt mig. Det har nämligen hänt mig flera gånger tidigare med olika sorters mediciner och då med både nässelutslag och helt sjuk magknip. Jag hoppas jag slipper!

White tiger

2014-03-12 @ 17:22:11
 
Alltsåååååå vilken härlig röst!

Cocillana-Etyfin

2014-03-12 @ 16:32:00
 
Vilken slapp dag. Har hunnits med både det ena och det andra dock. Donken-lurre, viktigt inflikning! En tripp till vårdcentralen och därefter Apoteket följt av Dellan för att köpa lite semlor. Nu har jag alltså både en belåten mage, morfinbaserad hostmedicin, semla och luftrörsvidgande pulmicort och bricanyl. Det här ska nog funka! 
 
Dessutom, yeyyyyeeh, fick jag besked från Maxi idag, och har härmed sommarjobb fixat och klart. Kunde inte bli gladare efter tre dagars hemmaliggande. My goood, så skönt! Känner för att glädjedansa resten av eftermiddagen.
 

Juicy

2014-03-11 @ 20:50:56


Sjukstuga

2014-03-11 @ 11:47:35

Vill bli av med det här nuuu.


Måndag

2014-03-10 @ 22:58:06

Imorgon stannar jag hemma igen för att bli frisk, tänkte jag. Så nu ska jag fortsätta kolla på klipp från "Roast på Berns", vilket jag har gjort hela kvällen. Hahah, fan vad kul det är att kolla på när folk sågar varandra. Även fast jag kan tycka att det blir lite väl grovt stundvis. Förutsatt att den utsatta får chansen att såga tillbaka så är det okej tycker jag.


Humor

2014-03-10 @ 17:00:00
I brist på annat så har jag hittat en asskön kille på youtube! Klippet nedanför kräver ioförsig att man har sett en del "klassiker" sedan tidigare.
  

V.11

2014-03-10 @ 12:35:41

Jag blev hemma idag men jag har iallafall hunnit ta mig ut på en promenad i solen. Känner mig nästan lite febrig, men tempen ligger på 37,5. Nu ska jag lägga mig på soffan och hitta något roligt på teven!

Sunday

2014-03-09 @ 20:39:06
Hej! Jag mår rätt förjävligt. Är hängig och hes och har både hosta och halsont. Så jävla synd, vill verkligen inte vara sjuk, och det känns så otajmat nu när våren precis har börjat smyga sig på senaste veckan. Får se om jag orkar ta mig till skolan imorgon eller om jag blir sängliggande och vilar upp mig. 


Ännu en mysig vårbild från gårdagen. 

Några från idag

2014-03-08 @ 20:57:50
Vi köpte med oss lite lunch/fika och satt i solen i kungsan och bara njöt av liveeet! Sen tog vi en promenad förbi Rosenbad och mot centralen, sjukt vårväder var det! Åå, tycker så mycket om dessa peeps. 
Snååådde dessa från Alvans blogg! 

Dagens höjdpunkt

2014-03-08 @ 19:11:55

Kungsan

2014-03-08 @ 16:30:13

Jag har precis tillbringat min eftermiddag i stan tillsammans med lite fina kompisar. Så mysigt! Jag sitter på bussen påväg hem nu och sen vet jag inte vad jag ska hitta på, jag känner för att göra något kul ikväll men samtidigt så skulle det kvitta om jag hamnade i soffan framför mello. Assåå aaahh, vad gör man?


Hos mig

2014-03-08 @ 01:05:00
 
När jag tog bort mitt arkiv innan jul så försvann alla inlägg (well, yeah obviously) & bland annat ett inlägg med bilder från mitt rum, vilket har varit efterfrågat tidigare! Så här är det igen.
 

2014-03-08 @ 01:01:00
 
Sum
 

-/-

2014-03-07 @ 23:16:00
 
- Jag är alldeles för beroende av Coca Cola. Jag skulle nog kunna klara mig utan det mesta som är onyttigt, på lång sikt, men cola är så svårt för mig att dra ner på och det är det enda jag egentligen inte vill behöva klara mig utan.
 
- Jag vill mer än något annat dra till Göteborg och kolla Håkan i Juni. Alltså verkligen, verkligen. Det skulle vara den perfekta starten på sommaren. 
 
- Jag har helt och hållet tappat hoppet om skolan nu efter jag har börjat gymnasiet och motivationen ligger i botten. Sjukt tråkigt och jag önskar att jag verkligen bara kunde ta tag i det och ändra inställning men det är inte så enkelt för mig. 
 
- Utöver Håkan så är jag en sucker för alla Näääk (och Nimo)'s låtar. Det är oftast "Näääk Vem?" eller "Mannen Utan Mask" som spelas i lurarna på bussen på mornarna. Kanske sjukt otippat med tanke på vad jag har för värderingar osv. kring sånt som ofta förekommer i hans låtar (Haschhhh och gräs t.e.xxx. Usch, usch.)
 
 
- Den här sommaren vill jag bara jobba! (Konstigt nog) Har inget sug alls på att åka bort, knappt ens med tjejerna. Jag vill lägga undan pengar och åka någonstans nästa sommar, med bättre framförhållning. Hade dock varit fett att gå på Bråvalla(!!)
 
- Jag beundrar alla som bara tar tag i saker och ting som om det vore ingenting. Träning till exempel. Jag har sjukt svårt att upprätthålla en rutin och tvivlar alltid på mig själv, därför hinner det skita sig innan jag ens har kommit igång. Skulle behöva ett ordentligt pepptalk varje morgon innan jag kliver upp ur sängen. 

Snart helg

2014-03-07 @ 10:46:00
Lunch och idrott, sen är det helg! Skööönt.

Vår

2014-03-06 @ 20:49:00

Vaknade till solsken idag vilket var otroligt härligt, det blir ju lättare att komma upp ur sängen, men jag har däremot haft en jättepissig dag ändå. Jag har haft huvudvärk halva dagen och presterade sämst på ett matteprov på morgonen. Direkt när jag kom hem från skolan så var jag tvungen att gå och lägga mig, sov två timmar och gick upp och tog en Ipren. Förmodligen blir det snart bättre. 

Idag skiter jag i att det är tisdag!

2014-03-04 @ 21:09:00
Är däremot ledig imorgon och då kanske det blir ett gympass med Alvan. Kanske.

Föreläsning

2014-03-04 @ 19:13:00
 
Den här veckan är en vecka som jag helst vill sova bort. Mycket skola och en massa oro över prov, sommarjobbsbesked och lite därtill. 
 
Idag hade vi iallafall föreläsning i skolan, riktigt intressant och lärorikt men främst gripande och tungt. Har aldrig varit med om en sån märklig tystnad förut. Vi såg en timmes lång film där Emerich Roth, en överlevande från förintelsen, berättade om sin tid på olika koncentrationsläger under andra världskriget, bland annat Auschwitz. Han var jämngammal med mig när han och hans familj blev förda dit. Att höra om hur han succesivt togs ifrån sin familj under dom omständigheterna som var då kändes lite i hjärtat. Jag kände överhuvudtaget så mycket obehag under hela den filmen och jag visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till. Tårarna var inte långt borta. Efter filmen kom Emerich själv fram och berättade om hans syn på hatet som finns än idag och drog paralleller till det han själv varit med om. Det var riktigt mäktigt att få höra hans teorier just eftersom hans historia är så ofattbar. Att en människa klarar så mycket och att det överhuvudtaget har hänt något så obeskrivligt hemskt som förintelsen och världskrigen. Det väckte mycket frågor hos mig, vissa som jag inte ens vill ha svar på. 
 
Jag har alltid varit fascinerad av förintelsen just för att det är så gripande och ofattbart, och jag har under flera år sett fram emot att kanske, någongång, faktiskt få höra historier från någon som överlevde den. Idag fick jag alltså det. Jag finner inga ord riktigt för hur jobbigt det var att se och höra det som han berättade om. Men det är jag så glad att jag fick chansen att göra.
 
 Ett kort urdrag ur filmen vi såg & en del starka bilder. Här finns hela filmen i uppdelade klipp!

Malta

2014-03-02 @ 01:19:30


Internetshoppat

2014-03-01 @ 21:37:00
 
... Och där försvann studiebidraget! En hundring kvar på kontot. Supernöjd är jag hur som helst eftersom att jag lyckades få en hel del för pengarna och det var också, med handen på hjärtat, NÄSTAN bara saker jag behövde. Smink och sånt. 
 
Det bästa som finns är att få paket på posten eller att veta att man väntar på något, (haha!) föredrar det tio gånger mer än att gå i butiker. 

Favorit

2014-03-01 @ 15:28:00
 

Bra kväll

2014-03-01 @ 02:38:16

Vilken bra kväll jag har haft! Skrikit och sjungit mig hes till feta låtar. Kvällen slutade med en promenad hela vägen från Globen till Slussen på grund utav tunnelbanan som i princip stod stilla. Nu kryper jag i säng, får se hur jag mår imorgon för annars blir det tjejmiddag, på't igen ba!