H&M x10

2014-02-28 @ 02:44:00
H&M
 

Tjejkväll/förkylningsdag 5

2014-02-28 @ 00:07:00
 
Förkylning måste vara bland de värsta tillfälliga "sjukdomarna" man kan få. Jag är inne på femte dagen nu. Hängig, snuvig, trött och för att inte tala om nysandet. Vid ett tillfälle idag nös jag fem gånger i rad, och det var bland det sjukaste jag varit med om. Förkylning är sämst. 
 
Ikväll har jag, trots min envisa förkylning, varit med massa fina tjejkompisar och haft det jättemyysigt. Vi köpte med oss mat och spelade "Med andra ord" ett bra tag, avslutade sedan med äppel och blåbärspaj innan vi gick skiljda vägar. Toppenkväll! Bara en massa skratt och glada miner.
 
Imorgon är det Avicii, något som jag upprepade gånger den senaste månaden har totalglömt. Jag ska iallafall gå, och hoppas på att förkylningen har lagt sig tills dess. Hans senaste album är ju asfett, så det ska bli grymt kul verkligen. 

Last week

2014-02-27 @ 00:42:55
Nej, mitt hår är ju faktiskt inte sådär rött alls. Men det var ju lite ballt på något sätt... Ser typ ut som lilla sjöjungfrun, hahah. 

Toms

2014-02-26 @ 22:20:00
 
I sommar vill jag gå runt i Toms. Dom zebramönstrade är favoriterna! <33

Mysdag

2014-02-26 @ 21:57:00
 
I eftermiddags mötte jag upp min kusin och vi åkte tillsammans till Vällingby, till våra andra kusiner där även mormor var och hade lagat supergod lunch till oss. Vi satt hela dagen och hade det mysigt. Spelade sällskapsspel, käkade efterätt och snackade om allt möjligt. Det var så länge sedan vi sågs, så vi hade mycket att ta igen!
 
Vid åtta var jag hemma på Värmdö igen, mötte upp pappa för att åka och köpa middag och nu sitter jag i soffan och nyser och är hur trött som helst. FYYY vilken förkylning jag har åkt på. Nyser var tredje minut. Funderar på att klicka hem lite grejer på nätet och sen dra igång en film från sängen. Halva lovet har gått nu...

Ångest

2014-02-25 @ 13:10:00

Nu börjar ångesten krypa sig på lite halvt. Vaknar sent, somnar sent. Jag gör inget produktivt och har skolarbete som jag borde ta hand om också :))) men det tar jag någon annan dag. Nu ska jag kolla klart en film jag har satt igång och koka lite nudlar.

Måndag

2014-02-24 @ 15:24:42

Hela förmiddagen har jag legat och dragit mig i sängen men jag tröttnade för någon timme sedan och gick upp och bakade scones tillsammans med Näääk och Nimo i högtalarna! Alltså vad gör man under sånna här lov?

Koh Phangan

2014-02-24 @ 00:48:00
(Jag vet att uppdateringen fortfarande suger, MEN mitt liv är inte så intressant.)
 
Hela helgen har jag legat hemma i sängen ensam, helt utan sällskap, tills idag då jag bestämde mig för att lyfta på rumpan och göra något roligare än så. Jag och tjejerna drog in till söder för att käka thaimat på bästa möjliga ställe. Vi satt i flera timmar och hade det jättemysigt! 
 
 
Nu har jag kommit hem och ligger i sängen, äter choklad och ska dra igång en film. Myyyyss! Imorgon får jag sova huuur länge jag vill, hihi. 

Sommarabstinens

2014-02-20 @ 23:17:00
Beskriver ganska väl mitt mående just nu.

Idag har jag inte kunnat sluta tänka på sommar och hur mycket jag längtar ihjäl mig till sommarlov och allt som hör till. Jag blev så ledsen när jag vaknade och såg snön som låg på marken, fyyyyyfan. Trodde nästan våren var påväg! Fast Sverige är så sneaky med årstider.

I övrigt så börjar jag få ont i halsen och speciellt när jag sväljer vilket alltid inträffar mig precis innan jag får halsfluss. Kul. Härligt såhär innan lov och allt. Hoppas på det bästa och att jag slipper för halsfluss är förjävligt. 

Vidrigt

2014-02-19 @ 21:46:07
 Jag försöker att hålla mig så långt ifrån rökning som möjligt. Jag tycker att det är vidrigt och jag mår sjukt dåligt av lukten. Ni rökare som inte tänker på vart ni blåser ut röken, GÖR DET! Det ska inte vara så jävla svårt. Jag vill inte ha er jävla rök i mitt ansikte. Det är fan inte okej!!!!! Jag säger inte att alla rökare gör det här men de få som gör det. Blås inte ut er rök i andras ansikte när ni är ute och går på stan. Tack snälla!! (Förlåt för ordvalen men jag blir så frustrerad, haha)

Det här inträffade mig två gånger bara idag vid två helt olika tillfällen. Vid båda dessa tillfällen var jag fullt synlig och det är jag helt säker på. Lär er någon gång! 

Puss till ni andra som sköter er!



Forno Romano

2014-02-19 @ 18:18:28

Har precis slängt i mig en god middag tillsammans med lillebrorsan och pappa, jag ska vidare på jobbintervju nu och jag känner mig både taggad och nervös. Kanske lite mer av det sistnämnda men det ska nog gå bra! 

++

2014-02-18 @ 23:15:34
 

Snart halvvägs genom veckan

2014-02-18 @ 23:14:00
 
Alltså vad fett skönt det ska bli med lov på fredag och dessutom så är jag övertygad om att dagarna innan dess kommer att gå fortare nu när solen har tittat fram, weeiiii!
 -
Idag var jag hemma från skolan och gjorde absolut ingenting halva dagen. SÅÅ skönt att sova ut och veta att hela dagen kan gå, och att om man vill så kan man ligga kvar i sängen bara för att man kan helt enkelt. Det har för övrigt inte hänt mycket i mitt liv sedan igår tyvärr. Vad luddigt det blev nu, hela texten. Wellwell, sov gott!

Juste..

2014-02-17 @ 21:31:00
 
 
Nästan så att jag glömt bort det! Känner mig också som en liten fjortis när jag tänker på att majoriteten av de som ska gå säkert är 13-14. Hur som helst så tror jag att det kommer bli riktigt kul då hans senaste låtar har varit riktiga favoriter hos mig hela sensommaren. Hade dock gjort nästan vad som helst för att även få gå på Håkan i göteborg i Juni (jag gråter inombords när jag tänker på att det är hans enda spelning i år OCH jag har inte biljett till den...)

Mina absolut största önskningar för tillfället

2014-02-17 @ 20:53:00
 
- Sommarjobb!
Alltså det är så fruktansvärt blandade känslor kring detta just nu. Jag är otroligt fett taggad på att jobba och faktiskt få känna att jag åstadkommer något även under de allra lataste veckorna på året. Jag skulle lätt byta bort några timmar på stranden mot att få känna att jag faktiskt gör något produktivt. Jag har sån sjuk ångest över att vara ovetandes om vart jag ska sommarjobba i år. På onsdag ska jag iallafall på en arbetsintervju och jag hoppas verkligen, verkligen att jag får jobbet. Shit, vad glad jag skulle bli då! 
 - Motivation till ALLT och en fungerande studieteknik. 
Skulle jag bara ha tillräckligt utav just detta så skulle mitt liv vara så mycket enklare. Jag är bara så trött på det mesta. Allt står ju bara stilla hela tiden, och jag kommer verkligen ingenvart. Jag har så otroligt svårt att känna mig nöjd med saker och ting eftersom att det aldrig riktigt visar sig om det blir bra eller inte. Jag känner inte att jag utvecklar mig inom något och det är så frustrerande när det känns som att man bara står stilla och stampar på ett och samma ställe. 

3 månader om året

2014-02-17 @ 18:55:11
 
Sum

Helgens påhitt

2014-02-16 @ 22:45:20
Två från gårdagen.

"Jag tar igen det under helgen tänkte jag" - aa jo tjena. Förlåt igen typ. Jag har verkligen inte pallat att blogga. Det suger ju verkligen när jag får respons så sällan. Kan ni bara vara lite roliga och ställa lite frågor eller något, utan att låta allt för krävande. Jag tycker det är så kul att blogga när jag får lite uppskattning. 

I helgen har jag ätit en massa onyttigt, hängt med kompisar och festat. Erik fyllde 20 i måndags så vi har firat honom och det var ju väldigt lyckat måste jag säga. Nu är jag svintrött och har träningsvärk som bara den i hela kroppen och har haft det sedan igår. Känner mig lite handikappad när jag går i trappor och sådär. Fy. 

Dagen före fredag

2014-02-13 @ 21:23:00
Sötaste bilden på Alvan, lilla trollet.
 
Förlåt för kass bloggning!! Jag tar igen det i helgen tänkte jag. Har varit hemma från skolan idag, hängde med Anna under dagen och vi kollade den där nya disneyfilmen, Frost. Inte jättebra kanske, men lite mysig var den allt. Fick utöver det även lite skolarbete gjort, så helt oansvarig har jag inte varit. 
 
Ikväll har jag mest sovit faktiskt. Låter fett trist men riktigt skönt ändå. Nu ska jag duscha bara och sen ladda upp inför ännu en fredag ("alla hjärtans dag"). 
 
Haha juste, svepte en liter oboy i eftermiddags bara för att challenge:a mig själv. Mår inte så bra efter det och skulle inte heller förvåna mig om jag blir laktosintolerant. Men oboy är så fruktansvärt gott så det får det väl vara värt. Så jävla onyttigt dock. Fan.

"Please bitch don't kill my vibe"

2014-02-11 @ 21:26:34
 
 
Alltså waaaahhhh vilka jävla "throwback summer 13"-feelings jag får av den här låten!! Sinnessjukt. Den här gick på repeat i mina lurar hela sommaren i stort sett. LOVE DEN!

Höstas

2014-02-11 @ 21:07:00
 
 Nä vad jag saknar mitt låånga hår nu!!!

5 favoriter

2014-02-11 @ 19:54:00
 
 
1. En ny favorit i form av ansiktskräm från Victoria's secret. Sjunker snabbt in i huden och lämnar ett jättefint "glow". Kan tänka mig att jag kommer ha stor nytta av den i sommar. 
 
2. Carmex. Assååå aaahhhh! Räddaren i nöden typ. Har det alltid på läpparna under natten och sen alltid en i jackfickan. Tycker alla borde ha en, MINST! Älskar den kylande känslan i läpparna som man känner i början.
 
3. HM's klassiska palett i färgen "Smoky". Använder nästan bara färg nr 2 och den är mer kopparfärgad i verkligheten, och då till vardags. De andra lite mörkare drar jag oftast bara på under helger och sådär.
 
4. Bare Minerals variant av brunpuder, "Warmth". En stor favorit och den jag har är nästan slut, vilket suger för de är så sjukt dyra, men dryga! Ger en fin färg och sådär. Jättebra under sommarkvällar när man vill förstärka brännan lite utan att det ska kännas att man har puder i ansiktet.
 
5. M.U.A highlighter. Fin att lägga vid kindbenen och under ögonbrynen. Lagom "skimmer" utan att det blir för mycket. 

Confessions typ

2014-02-11 @ 15:55:00
Det enda jag tycker att jag hör upprepade gånger och dagligen är hur negativ jag uppfattas vara. Haha charmigt. Men alltså ja, detta är något jag får höra alldeles för ofta. Men jag är väl medveten och tycker att stämmer.
 
Jag älskar att laga mat förutsatt att maten jag lagar är något jag veeerkligen tycker om. Plocka undan efteråt, njaaaa.
 
Jag har INGA som helst sunda vanor. Äter inte frukost, tränar ytterst sällan, allt som är gott äter jag i för stora mängder och jag har ingen motivation alls till att sitta ner och plugga. Det borde typ summera rätt bra.
 
Jag är den minst ekonomiskt tänkande människan. Kan inte utveckla påståendet mer än så. De som känner mig vet att det stämmer till fullo. 
 
Jag räknar mitt ordförråd som något utav de bästa jag "äger". Jag har haft så otroligt stor nytta utav att ha ett nyanserat och utvecklat språk och jag är riktigt tacksam över att jag har fått "förmågan" att ta in nya ord så lätt.
 
Att uttrycka mig i skrift på mina villkor är bland det bästa jag vet. Kan sitta i timmar och skriva utan att det tar stopp och tycka att det är lika roligt från början till slut. Kommer ihåg sommarlovet, typ, fyran till femman när jag skrev en 19 A4 lång "berättelse" om en hästgård (Nu i efterhand känns det nästan lite läskigt. OM det nu var under sommarlovet så kan jag inte ha sett mycket solljus. Stackars liten)
 
Ända sedan jag jobbade på dagis i somras och småbarnen käkade mellis så har jag älskat mjukost på tub. Alltså det låter ju fetttt äckligt men jag åt det på mackan varje dag samtidigt som barnen och sen blev jag kär.
 
 
Jag vet inte vad jag tycker är mest sorgligt i denna bild. Det faktum att hunden tvingas till att agera cirkusobjekt eller att vi alla ser helt nöjda ut samtidigt som vi sitter och skrattar (I still do. Vilken hemsk människa jag är). STACKARS HUND. Måste även tillägga att vi inte var bekanta med varken hunden eller ungen.

Oh happy day

2014-02-11 @ 12:27:00
 
 
Slutade ju 11 idag som alla andra tisdagar va, så nu har jag precis lunchat med Alva och sitter på bussen. Tröttare än normalt på tisdagar vid den här tiden. Ska hem och dra igång en tvätt (älskar att låta sådär överdrivet vuxen och upptagen, haha) och plugga inför ett prov och sen ska jag bannemej sova en timme innan middagen.   
Skulle förresten vara jättekul om jag kunde få lite tips från er på vad ni vill se mer av i bloggen. Lovar att göra vad jag kan för att uppfylla era önskemål. Känns nämligen som att det mest blir obetydliga inlägg om ingenting annars :)

Irrelevant tjafs

2014-02-11 @ 00:40:00

Jag är nog inte så rädd för att bli sårad egentligen. Människan fungerar på ett sätt som jag aldrig kommer att förstå fullt ut. Varför någon väljer att göra det ena framför det andra om personen i fråga nu ens har ett "andra" som alternativ, vill säga. Vad jag ser som det självklara kanske en annan inte ens har tänkt på tidigare. Istället får jag bara nöja mig med att jag aldrig kommer att möta människor som är precis som jag och tänker precis som mig. Jag kommer alltid att finna mig i situationer där jag känner mig helt vilse och missförstådd. För stunden och kanske mycket längre än så i vissa fall. Det ligger i människans natur att agera på olika sätt. Det är ju det som är spänningen i att ha personligheter och karaktärsdrag som ingen annan har förmågan att förstå sig på i alla lägen. Jag tror att det hänger ihop. Ingen väljer att såra medvetet. Utan att låta allt för naiv. Vi är bara olika helt enkelt och vissa saknar helt enkelt förmågan att inse det. Nu menar jag inte att man ständigt ska behöva känna sig trampad på och bara acceptera läget. Inte alls. Men de gånger jag har känt det så har det enklaste varit att tänka efter och konstatera att "Oj, så olika var vi". Jag kan inte ändra på mig bara för att mätta någon annans behov och förväntningar. Det vore detsamma som att tillåta mig själv att gå vilse när jag redan trivs med var jag befinner mig. Jag har så svårt att sätta ord på det här egentligen men jag skulle kunna spinna vidare på det mycket längre än vad som skulle räknas som sunt. Just nu önskar jag mest av allt att mina osorterade, diffusa tankar ska pausas, bara för några timmar, så att jag kan tillåta mig själv att stänga ögonen och somna. För att, nej, det känns inte bra alls att ligga uppe såhär allt för sent och skriva långa monologer om irrelevant tjafs och frågor som inte ens kräver svar. Men det är ju så intressant. Jag fascineras verkligen över det här irrelevanta tjafset. Gör ingen annan det?

Förklaring

2014-02-09 @ 20:51:00
 
Jag kan hålla med om att det var "bra" spelat från Jeppes sida, absolut. Det ger jag honom. Han gick därifrån med pengarna i handen. Värdighet fanns det väl mindre av just då.  Samtidigt ser jag det ur ett annat perspektiv än bara just att han spelade för att vinna och jag tycker verkligen att han spelade spelet på ett sätt som ständigt gick ut över andras välmående och som helt enkelt bottnade i att han gick över gränsen många gånger och han hade inga som helst problem med att behandla folk som skit. Tycker att han tog spelet på alldeles för stort allvar när han många gånger lät det gå så långt som till personangrepp. Sedan antar jag att även min empati för Aina spelar in väldigt mycket i varför jag skrev som jag gjorde. Tänk efter själv och försök att se det ur hennes perspektiv så får du säkert bättre uppfattning kring varför jag väljer att inte stå på "Jeppes sida". Visst, grattis till att han vann pengarna (dock en avsevärt lägre summa än vad han hade kunnat få till, haha tråkigt) men jag har så svårt att unna honom det när man har fått se hur illa han har behandlat i stort sett alla i huset på ett eller annat sätt under spelets gång. Sedan blir jag bara allmänt äcklad av hans hybris och egocentriska egenskaper som han inte är rädd för att visa så fort han får chansen. Du får jättegärna kalla mig och mina åsikter efterblivna med andra ord, för så länge jag kan stå för mina åsikter så rör det mig inte ryggen. Skulle däremot vilja ha en förklaring från din sida till hur du kan dra den parallellen endast för att du och jag tycker olika. Inte särskilt intellektuellt alls. Jag kan avsluta med att just meningen där jag skrev att jag önskar honom döden var ett praktexempel på när det kan vara bra att ta något med en nypa salt. Slå upp betydelsen och ha det bra! & Tack för kommentaren, älskar den här typen av argumentationer.
 
 

Saturday

2014-02-08 @ 20:44:38



Fredagkväll

2014-02-08 @ 12:14:03

Igår satt vi hemma största delen av kvällen. Myste lite hemma hos Anna innan vi drog iväg en snabbis och träffade folk. Jag var hemma redan innan tolv igår och somnade inte långt efter det. Med andra ord så hände det inte jättemycket. Hoppas på något roligare ikväll! 


Sommar 13

2014-02-06 @ 21:39:00

Alltså gaaahh, så mycket färger överallt!!


Addicted

2014-02-06 @ 21:21:00
 
Schampo och Balsam ur den här serien från L'oréal har jag kört med i några veckor nu och håret doftar uuuunderbart av dom. Jag brukar komma på mig själv med att sitta och typ sniffa på hårtopparna när jag får tråkigt, hahah. Nä, men asså kööp!

Well yes

2014-02-06 @ 20:42:17
 

Torsdag

2014-02-06 @ 18:17:00
 
  
Idag har jag hunnit med att luncha med Anna, tagit en kort promenad och nu har jag gett mig in på att färga tillbaka mina, för tillfället, grå/svarta jeans till sin ursprungliga färg, - svart! Senast jag tvättade dom så kom de ut gråa och jag har gått runt och stört mig på det alldeles för länge nu för att inte behöva känna mig tvungen att fixa det. Är typ ändå lite rädd att tvättmaskinen ska paja och att all svart färg ska läcka ut.

Idioti

2014-02-05 @ 23:30:41

Fyfaaan!!! Jeppe är fanimej största douchen jag någonsin varit med om. Jag mår dåligt. För första gången önskar jag någon döden, haha (nej, jag är fullt seriös) 
Var tvungen att inflika det. 

Jag har studiedag imorgon (hur skönt??) så nu ska jag göra iordning te och macka och mysa framför satc innan jag gosar ner mig i sängen. Sov gott peeps! 


Flytta in hos mig snälla

2014-02-05 @ 14:51:34
Spring

16.15

2014-02-05 @ 14:10:00
 
Slutar 16.15 idag. Håller redan på att gå under. 
 

-

2014-02-04 @ 22:27:00

Det här är lycka

2014-02-04 @ 19:30:42




Babyblå

2014-02-04 @ 18:39:42




Tänk i sommar till en ordentlig bränna. Förälskelse kanske är att ta i, men hur udda och fin är inte den här?? 

Mörkt till ljust

2014-02-04 @ 18:13:15
Satt och bläddrade igenom bilder från tidigare i höst och kom och tänka på hur mörkt mitt hår faktiskt var. Färgen har ju släppt ordentligt nu, vilket känns rätt skönt för då kan jag vara säker på att det blir blondare till sommaren utan att jag behöver göra speciellt mycket på egen hand. Yyyysch, jag kan verkligen inte bestämma om jag trivs bäst i ljust eller mörkt. Tillhör verkligen dom som skiftar efter årstid! 

November 2013 / Februari 2014


Rastlös

2014-02-04 @ 18:02:09

Slutade 11 och åkte direkt hem för att lägga mig i sängen framför en serie som jag nu har streckat i ett par timmar. Är alltid så otroligt trött på just tisdagar, så jag tror till och med att jag lyckades somna till någon gång i förmiddags. Haha. 

Nu ska jag återgå till serien och sedan invänta middag! 

Spring/Summer

2014-02-03 @ 17:45:04

Helgens påhitt

2014-02-02 @ 02:29:00
 
Igår var jag på ingarö bland massa trevligt folk och hade det kul, sedan drog jag hem och somnade skönt, tog lång sovmorgon imorse innan jag gick upp. 
 
Ikväll har jag hängt med mina tjejer, haft en jättemysig middag med god mat och Annas grekiska sallad, haha. Efter middagen drog vi vidare, hoppade runt lite och nu är jag och Denise hemma hos mig och ska sova. Har haft en bra och lugn kväll faktiskt, lagom hektisk!